Förläggning

Sovsäck och luftmadrass medtages (90cm maxbredd). Minst en ledare skall bo tillsammans med laget i varje rum. Gästande förening är ekonomiskt ansvarig för eventuella skador förorsakade av medlemmarna.

OBS! Brandmyndigheterna i Hudiksvall har av brandskyddsskäl mycket strikta regler för hur många personer som får bo i ett rum.

Var därför noga med att i förväg kontakta Hudik Cup om ni vill utöka antalet deltagare i ett lag. Vi kan inte garantera att efteranmälda deltagare får plats i lagets förläggning men vi gör givetvis vårt bästa för att lösa det. Vi har dock ingen möjlighet att överskrida det antal personer/rum som brandskyddsmyndigheten beslutat.

Regler för förlagda lag
Gå igenom lagkassen och läs all info som finns i den. Kontrollera att rätt antal deltagarband finns. Om något inte stämmer, kontakta tävlingsexpeditionen. (Förläggningsvärd kan inte korrigera/ta betalt/återbetala etc.).

Kolla speltiderna och planera måltider och resande så ni är i god tid till matcherna.

Förläggningen ska vara tyst kl. 23:00.

Incheckning sker tidigast kl. 15:00 på ankomstdag.

Utcheckning senast kl. 15:00 avresedagen.

Varje lag skall grovstäda och åter möblera förläggningen till samma skick som när ni kom, knäpp kort på rummet så att ni kan se hur det såg ut när ni kom. Städningen skall godkännas av förläggningsvärd på skolan. Lag som inte får sin sovsal besiktigad innan avfärd eller som ej städar ur den drabbas av en städavgift på̊ 1000 kr.

Varje lag ansvarar för att inget material förstörs eller försvinner från förläggningen. Meddela eventuell åverkan omedelbart till förläggningsvärden på skolan.

Det är förbjudet att använda datorer, projektorer, TV/ video eller annan elektronisk utrustning som finns i klassrummen. Trasig utrustning debiteras.

Ingen alkohol får förekomma på förläggningarna.
Det råder förbud mot nötter i alla dess former i skolsalar, matsal, hallar osv.

Frukost serveras på/vid respektive förläggning. Luncher och middagar serveras på Bromangymnasiet och på Östra Skolan (endast boende på Skolbyn och Östra Skolan). Deltagarbanden ska vara med till alla måltider annars riskerar man att bli utan mat. Deltagarbanden det är enda sättet för serveringen att veta vilka som betalt för mat.

Kiosk med godis, kaffe, dricka, frukt, toast etc. finns på alla förläggningar.

Beställning av transport från förläggning till tågstationen på hemresedagen meddelas i god tid före hemfärd till transportexpeditionen. Transporter till spelplaner och förläggningar sker i första hand med cupens busslinje, alt egna fordon (dock svårt med p-platser vid t ex Ullsätter). Vid akuta transporter för att spelschemat ska kunna följas, ring transportexpeditionen.

Kolla noga var nödutgångar finns på förläggningarna. Ledare ansvarar för utrymning och kontroll av sina lag vid ev. brandlarm. Kostnad för räddningstjänstens utryckning i samband med utlöst brandlarm (falskt) kommer att belasta ansvarigt lag/förening (ca 6000 kr).

Tävlingsexpedition finns på Glysisvallen från fredag kl.14:00. Tel:
Transportexpedition finns på Bromangymnasiet från fredag kl.14:00. Tel:

Instagram

Facebook

Twitter