Strands IF

Strands IF är en idrottsförening som bildades 1901. Vi är en flersektionsförening och bedriver idag handboll, friidrott, konståkning och fotboll i vår verksamhet.

Strands IF/Fotboll är Hudiksvalls äldsta och största fotbollsförening, i fotbollsverksamheten har vi ca 450 stycken spelare i alla åldrar samt och närmare 90 stycken ledare.

Vår målsättning är att idrottsligt och socialt engagera barn, ungdomar och dess föräldrar bosatta i Hudiksvall . Vår verksamhet är öppen för alla. Närhet och låga kostnader skall göra det möjligt för alla att medverka och känna sig välkomna.

Föreningen tillämpar Fair-play och alla aktiva - ledare - föräldrar som representerar föreningen skall vara ett föredöme för idrottsverksamhet. Vi skall ha ett gott samarbete med andra föreningar och organisationer i och utanför kommunen och verkar aktivt mot droger, rasism och våld.

2018 firade vi 40-årsjubileum i vår alldeles egna turnering Hudik Cup, som är en av Sveriges största helgturneringar med över 300 lag och närmare 5 000 fotbollsspelande ungdomar. Under Hudik Cup-helgen kommer närmare 15 000 besökare till Hudiksvall.

Instagram

Facebook

Twitter